Zestaw startowy zastawy bufetowej – co kupić na początek?
Zestaw startowy wyposażenia gastronomicznego - coś na początek! Zaczynasz swoją przygodę z gastronomią? A może otwierasz hotel, lokal lub firmę cateringową? Jeśli tak, ten wpis jest właśnie dla Ciebie! Wiesz, jak ważne jest, aby na początku dobrze zaplanować zakupy –...
Piec konwekcyjno-parowy – na co zwrócić uwagę przy zakupie?
Piec konwekcyjno-parowy to jedno z najbardziej wszechstronnych profesjonalnych urządzeń gastronomicznych. Pozwala nie tylko piec, ale też gotować na parze, dusić i regenerować potrawy. Jeśli zastanawiasz się nad jego zakupem, z tego artykułu dowiesz się, jakie...
Używany sprzęt gastronomiczny? Plusy i minusy
Wyposażenie lokalu gastronomicznego to jedno z największych wyzwań finansowych dla właścicieli restauracji, kawiarni czy barów. Jednym ze sposobów na zmniejszenie kosztów jest zakup używanego sprzętu gastronomicznego. Czy jednak takie rozwiązanie jest opłacalne?...
Piec do pizzy, mikser… i co jeszcze musi mieć pizzeria?
Pizzeria to miejsce, w którym wchodzisz, zaciągasz nosem i myślisz: „Jak mam ochotę na dobrą pizzę!”. Dlatego odpowiedni dobór wyposażenia gastronomicznego jest kluczowy, aby zapewnić nie tylko wyjątkowy smak, ale i szybkość oraz jakość obsługi zamówienia....
Wyposażenie gastronomii do małej restauracji – jakie sprzęty?
Zakładając małą restaurację, jednym z pierwszych wyzwań jest dobór odpowiedniego wyposażenia gastronomii do małej restauracji. W małej kuchni szczególnie ważne jest, aby urządzenia były funkcjonalne, oszczędzały miejsce i energię. Jakie sprzęty warto wybrać?...
Czy warto inwestować w profesjonalne akcesoria?
Kiedy wchodzimy w świat gotowania, czy to jako amatorzy, czy profesjonaliści, prędzej czy później pojawia się pytanie: czy warto inwestować w profesjonalne akcesoria gastronomiczne? Wysokiej jakości narzędzia kuchenne potrafią być drogie, ale jednocześnie oferują...
Urządzenia kuchenne do lokalu gastronomicznego
Urządzenia kuchenne do lokalu gastronomicznego: jak dokonać najlepszego wyboru? Wybór odpowiednich urządzeń kuchennych do lokalu gastronomicznego to kluczowy etap przy uruchamianiu restauracji, hotelu, cateringu lub innego punktu gastronomicznego. Dobór właściwego...
Akcesoria gastronomiczne dla szefów kuchni
Każdy szef kuchni wie, jak ważne jest odpowiednie wyposażenie kuchni. Akcesoria gastronomiczne dla szefów kuchni to klucz do sukcesu, ponieważ pomagają w szybszym, precyzyjniejszym i bardziej efektywnym przygotowywaniu dań. Dobre akcesoria pozwalają na wygodną pracę,...
Wyposażenie gastronomii – kulinarne trendy
Branża gastronomiczna, podobnie jak inne sektory, nieustannie się rozwija. Wprowadzanie innowacji i śledzenie najnowszych trendów kulinarnych staje się kluczem do sukcesu w tej konkurencyjnej dziedzinie. Aby sprostać wymaganiom nowoczesnego rynku, właściciele lokali...
Jakie profesjonalne urządzenia kuchenne wybrać?
W branży gastronomicznej jakość i funkcjonalność sprzętu mają bezpośredni wpływ na efektywność pracy, smak serwowanych potraw i zadowolenie klientów. Wybór odpowiednich urządzeń kuchennych dla restauracji, hoteli czy barów to inwestycja, która przynosi wymierne...
Zapraszamy do kontaktu
PONIEDZIAŁEK – PIĄTEK
8:00 – 16:00
Kontakt
ul. Mieczysława Biernackiego 6
20-089 Lublin
biuro@dlagastro.com.pl
www.dlagastro.com.pl
NIP: 7123458059
REGON: 525675935
Aneta Pietryka
+48 799 109 751
aneta.pietryka@dlagastro.com.pl
Piotr Honek
+48 737 490 545
piotr.honek@dlagastro.com.pl
Arek Karwowski
+48 696 282 118
arek.karwowski@dlagastro.com.pl